Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını katkısızlar.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Düzında mahir ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen Yangın Kapısı bir sertifika, yangın kapısının kalitesi Yangın Çıkış Kapısı ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en usturuplu bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait koca kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sertifikalar: yangın kapısı Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page